Maksuton iltapäiväkerho Trio Sport Centerissä

tammikuu 2, 2019 Off By Sporttia kaikille

Sporttia kaikille liikunnallinen iltapäiväkerho alkaa 8.1.2019!

 

Sporttia kaikille liikunnallinen iltapäiväkerho on maksuton kerho, joka järjestetään klo. 12-17 välisenä aikana Tikkurilan Urheilutalolla Trio Sport Centerissä 8.1.-30.5.2019 . Toiminta on tarkoitettu ensisijaisesti 3-6. -luokkalaisille Vantaalaisille lapsille. Iltapäivätoiminnan tärkein ajatus on edistää lasten liikunnallisuutta ja tuoda tekemistä päivään koulun jälkeen juuri niille lapsille, joilla lakisääteistä iltapäiväoikeutta ei enää ole.

 Kerho on maksuton. Otattehan huomioon, että kerhossa EI tarjota välipalaa, joten välipalan pakkaaminen lasten mukaan olisi suotavaa.

Ilmoittautumiset kevään toimintaan sähköpostitse:

 

Andres Perez

Sporttia kaikille ry

Projektiohjaaja

 andres.perez@sporttiakaikille.fi

045-1646811