Meistä

Sporttia kaikille -toiminnan kantava ajatus on – liikunnan mahdollisuus kuuluu kaikille!

Sporttia kaikille ry on vuonna 2017 Vantaalle rekisteröity yhdistys. Toiminnassa on kumppaneina mukana Vantaan kaupunki sekä suuri joukko vantaalaisia liikuntaseuroja ja muita järjestöjä.

Sporttia kaikille liikutti vuonna 2020 melkein 10 000 eri vantaalaista sadoissa eri liikuntaryhmissä ja tapahtumissa.

Tavoitteenamme on poistaa liikuntaan osallistumisen esteitä ja siten ehkäistä syrjäytymisen riskejä. Matalan kynnyksen liikuntaryhmät sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneelle liikkujalle. Sporttia kaikille -toiminnassa arvostetaan avoimuutta, yhdenvertaisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Jokaiselle halukkaalle pyritään tarjoamaan mahdollisuus osallistua laadukkaaseen vapaa-ajan toimintaan. Laadukas toiminta edellyttää jatkuvaa kehittämistä ja aktiivista työskentelyä avarakatseisen ilmapiirin ylläpitämiseksi. Siihen kuuluu kaikille avoin liikuntakulttuuri, yhdenvertaisuus liikuntapalveluiden tavoitettavuudessa sekä ihmisten keskinäinen hyvä vuorovaikutus.

Sporttia kaikille -toiminta on saanut vahvan statuksen eri-ikäisten liikuttamisessa Vantaalla. Siitä tunnustuksena Sporttia kaikille ry sai Vantaan liikuntagaalassa 2021 ”Vuoden liikuttaja 2020”-palkinnon.