Ohjeet

Ohjeet

 1. Valitse tuote, jonka haluat ostaa
 2. Täytä lomake
 3. Siirrä ostoskoriin
 4. Maksamiseen käytämme Visma Pay-maksupalvelua. Maksupalveluehdot löytyvät täältä.
 5. Saat vahvistusviestin ostoksestasi sähköpostiisi
 6. Tee ilmoittautuminen jokaiseen ryhmään, johon haluat osallistua

Rekisteriselosteen löydät täältä.
Maksu ja peruutusehdot löydät täältä.

Ilmoittautuminen

Ensimmäisen tunnin voi käydä kokeilemassa maksutta (ilman ennakkoilmoittautumista) , jonka jälkeen tulee ostaa Sporttikortti.  Ennakkoilmoittautuminen Sporttia kaikille ry:n järjestämille tunneille tapahtuu  nettisivujemme kautta. Käytä samaa sähköpostia, jolla olet ostanut sporttikortin nettikaupastamme. Jokaisen ryhmän kohdalta löytyy oma ilmoittautumispainike.  (Voit osallistua toimintaamme myös kesken kauden.) Tämän jälkeen täytät lomakkeeseen tiedot, ja saat vahvistuksen sähköpostiin, kun ilmoittautuminen on onnistunut. (Jokaiselle kaudelle tulee ostaa erikseen sporttikortti sekä tehdä uudet ilmoittautumiset: kevät, kesä ja syksy).

 • Sporttia kaikille toimintaan osallistuvan tulee ostaa Sporttikortti (lukuunottamatta Sporttia kouluille-tunteja sekä perhepeuhoja, jotka ovat maksuttomia)
 • Sporttikortin ostajalla on oikeus osallistua ennakkoilmoittautumalla kaikkiin kortin oikeuttaviin ryhmiin niin kauan kuin ryhmissä on tilaa
 • Mikäli osallistuja on useammalta tunnilta (4krt) peräkkäin pois, vapautetaan paikka seuraavalle osallistujalle. (ryhmään voi ilmoittautua uudelleen kauden aikana)
 • Toimintaamme osallistuvat eivät ole vakuutettu meidän toimestamme
 • Venäläisten kortinmyöntäjien Visa- ja Mastercard-kortit eivät tule enää toimimaan maksuvälineenä Visma Pay -kauppiaiden verkkokaupoissa.)
 • UIMATOIMINTAAN OSALLISTUESSA TULEE ILMOITTAUTUA ETUKÄTEEN SUORAAN RYHMÄÄN TAI KOKEILUKERRALLE YHDISTYKSEN TYÖNTEKIJÖILLE

Siirry kauppa-sivulle >>>