Peruutusehdot, ryhmäliikunta

PERUUTUSEHDOT  

 

Maksu – ja peruutusehdot

 

Ryhmän osallistumismaksu tai kausimaksu maksetaan suoraan verkkokaupassa varauksen yhteydessä. Sporttia kaikille ry:llä on oikeus muuttaa tässä ilmoitettuja maksu- ja peruutusehtoja, mikäli se on perusteltua lainsäädännössä tai sen tulkinnassa tapahtuneen muutoksen tai ry:n toimintaympäristössä tapahtuneiden muutosten vuoksi.

Peruutukset tulee tehdä vain ja ainoastaan sähköpostitse:

Huom!

Peruutusta ei voi tehdä esim. suullisesti ohjaajalle, teksti- tai WhatsApp-viestillä tai Facebook Messengerin tai Instagramin Direct-viestien kautta yhdistykselle.

  • Peruutuksen yhteydessä ryhmän osallistumismaksu tai kausimaksu jo maksettu hinta palautetaan mahdollisten toimistokulujen vähentämisen jälkeen asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille.

 

Mikäli ryhmäliikunta-kauden aikana sairastuu tai osallistuja on poissa tunneilta muusta syystä, Sporttipassista  ei hyvitetä maksuja takaisin.

 

JÄRJESTÄJÄN OIKEUS PERUUTTAA:

Ylivoimainen este: Jos kohtaamme ylivoimaisen esteen, force majeure-tilanteen, tai riippumattoman esteen, joka pakottaa peruuttamaan ryhmäliikuntakauden kokonaan, eikä asiakkaalle voida tarjota korvaavaa toimintaa, asiakkaalle palautetaan jo maksettu maksu kokonaisuudessaan (100 %). Tällaisessa tilanteessa asiakas ei voi saada vahingonkorvausta ylimääräisistä tai hyödyttömäksi käyneistä kuluista, joita tilanteesta saattaa aiheutua.