Ota yhteyttä

Arkisin tavoitat meidät parhaiten puhelimitse klo. 09.00-14.00

Voit ottaa yhteyttä meihin myös chat-palvelussa. Olemme tavoitettavissa kun sininen chatti-laatikko näkyy nettisivuillamme.

Yhteydenotot info@sporttiakaikille.fi seuraavissa asioissa:
Tiedustelut ryhmistä
Palautteet
Työnhaku
info@sporttiakaikille.fi

Laskut:
laskut@sporttiakaikille.fi

Postiosoite:
Sporttia kaikille ry
Raappavuorentie 10
01600 Vantaa

Toiminnanjohtaja
Marina Robush
marina.robush@sporttiakaikille.fi
puh. 045 165 7003

Projektikoordinaattori
Cherifa Mokaddem
cherifa.mokaddem@sporttiakaikille.fi
puh. 050 4522022

KÄÄNNÄ SIVUSTO KIELELLE / TRANSLATE THE SITE INTO :
English
Русский
عربي
Eesti keel

Sporttia kaikille -toiminnan kantava ajatus on – liikunnan mahdollisuus kuuluu kaikille!

Lue lyhyet esittelyt meidän toiminnastamme:

Sporttia kaikille:

Järjestämme Vantaan alueella viikoittain yli sata matalankynnyksen liikuntaryhmää lapsille, aikuisille, nuorille sekä senioreille! Meillä voit kokeilla useampia harrastuksia yhdellä sporttikortilla! (lajeina muunmuassa: parkour, tanssi, jooga, koripallo, jalkapallo, futsal, lentopallo, voimistelu ja uimahypyt)

Sporttia kouluille ja Harrastusten Vantaa:

Koulupäivän aikana tai heti sen jälkeen järjestettäviä maksuttomia matalankynnyksen liikuntakerhoja koulun oppilaille. Kerhojen ajatuksena on ollut tarjota hauskaa yhdessäoloa liikunnan parissa ilman kilpailua ja vertailua varsinkin niille lapsille, joilla ei vielä ole harrastusta.

Perhepeuhat:

Liikunnallisen lauantai – aamupäivän peuhapäiviä alle kouluikäisille lapsille perheineen.
Tavoitteena on antaa lapsille mahdollisuus harrastaa yhdessä vanhempiensa kanssa ja kokeilla erilaisia liikuntamuotoja. Luvassa on paljon kaikkea kivaa: palloilua, temppuilua, pomppupatja. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Yhdistyksestämme:

Sporttia kaikille ry on vuonna 2017 Vantaalle rekisteröity yhdistys. Sitä ennen toiminta on koostunut hankkeista. Yhdistyksemme kumppaneina on mukana Vantaan kaupunki sekä suuri joukko vantaalaisia liikuntaseuroja ja muita järjestöjä.

Sporttia kaikille liikutti vuonna 2020 melkein 10 000 eri vantaalaista sadoissa eri liikuntaryhmissä ja tapahtumissa.

Tavoitteenamme on poistaa liikuntaan osallistumisen esteitä ja siten ehkäistä syrjäytymisen riskejä. Matalan kynnyksen liikuntaryhmät sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneelle liikkujalle. Sporttia kaikille -toiminnassa arvostetaan avoimuutta, yhdenvertaisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Jokaiselle halukkaalle pyritään tarjoamaan mahdollisuus osallistua laadukkaaseen vapaa-ajan toimintaan. Laadukas toiminta edellyttää jatkuvaa kehittämistä ja aktiivista työskentelyä avarakatseisen ilmapiirin ylläpitämiseksi. Siihen kuuluu kaikille avoin liikuntakulttuuri, yhdenvertaisuus liikuntapalveluiden tavoitettavuudessa sekä ihmisten keskinäinen hyvä vuorovaikutus.

Sporttia kaikille -toiminta on saanut vahvan statuksen eri-ikäisten liikuttamisessa Vantaalla. Siitä tunnustuksena Sporttia kaikille ry sai Vantaan liikuntagaalassa 2021 ”Vuoden liikuttaja 2020”-palkinnon.